Verzenden en retourneren

Verzenden & retourneren

Levertijd

Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Mits PostNL geen vertraging heeft, betekend dit in de meeste gevallen dat je het de volgende dag in huis heb! Hou er echter rekening mee dat dit ons niet altijd lukt, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Daarom hanteren wij een gebruikelijke levertijd van 1-3 werkdagen. NB: weekenden zijn geen werkdagen!

Verzenden

Verzenden geschiedt via PostNL. Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Melissamode € 6,25 in rekening. Vanaf € 70,- betalen wij jouw verzendkosten!

Voor klanten uit andere landen dan Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land. Melissa Mode behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door PostNL.

Retourneren

Omdat we graag willen dat u tevreden bent met uw aankoop via onze webshop, heeft u de mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen. Het is van belang dat u netjes omgaat met de producten en de originele verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, originele verpakking en originele aangehechte kaartje retour sturen. De klant draagt de kosten voor de retourzending.

Het bedrag van het product, zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug betaald worden op de rekening waarmee betaald is. Soms komt het voor dat het binnen 1 werkdag verwerkt is, maar ga hier NIET van uit. Wij zijn namelijk afhankelijk van ons automatische betaalsysteem en de banken.

Extra opmerkingen:

  • Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden;
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn;
  • Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen en sieraden te retourneren;
  • Vanwege oncontroleerbaar gebruik en misbruik van accessoires is het niet toegestaan deze te retourneren; 
  • Pas op met vlekken, ook producten met make-up vlekken worden niet retour genomen;
  • Er wordt geen ‘wasgarantie’ gegeven, problemen die zijn ontstaan ná het wassen van een product valt onder eigen verantwoordelijkheid.

Pre-orders worden per bestelling verzonden zodra het product bij ons binnen is.

Elke dinsdag ontvangen en verwerken wij de retouren.

Zodra wij het pakketje hebben ontvangen en verwerkt, maken we het bedrag over op je rekening middels ons betaalsysteem, dit gaat via MOLLIE-Payments. Het retourbedrag komt op de rekening waarmee betaald is.

Wilt u een artikel ruilen, dan raden we u aan om het gewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel.

Vergeet niet een mail te sturen naar info@melissamode.nl met daarin uw naam, ordernummer en reden voor retour met daarin welke artikelen je retour stuurt. Dit versnelt het automatische retourproces. U krijgt geen mail van ons terug, maar de mail wordt wel automatisch aan uw ordernummer gekoppeld. Vergeet daarom deze niet te vermelden!

Retouradres

Melissamode
Monsterseweg 14
2291 PB Wateringen

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2024 Melissa Mode - Exclusieve & Betaalbare Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel